En del af at være forælder er at sørge for at dine børn får de rette vitaminer og mineraler, som især kommer gennem kosten. Det kan dog være en jungle at finde hoved og hale i, hvilke madvarer der giver de rette vitaminer til børn, hvoraf det kan være en fordel at supplere kosten med vitaminpiller børn. Det er dog vigtigt at understrege, at et kosttilskud af denne art, ikke fungerer som en substitution for varieret kost, men derimod som et supplement.

Vitaminer som piller

Selvom du som forælder, nemlig laver en sund og varieret kost til dine børn, kan det aldrig skade at supplere denne op med vitaminpiller børn. Der er en masse gode og nærende vitaminer, som alle børn har brug for, og der findes vitaminpiller til børn i alle aldre, så der er ingen undskyldning for ikke at skaffe nogle til dine børn. Vitaminpiller børn fås både som rigtige piller der skal sluges eller alternativt som piller der skal tygges. Dem der skal tygges kan være en fordel, hvis dine børn ikke bryder sig om at sluge piller, da de også kan fås med en frugtsmag, så det føles som at spise slik.

Vitaminer som pulver og dråber

Har du mindre børn, kan vitaminpiller børn også fås som dråber og pulver. Det kan være utroligt svært at få en baby til at sluge eller tygge en pille, så her kan dråberne og pulveret være en fordel. Vælger du dråberne, kan disse gives med modermælk eller modermælkserstatning, hvoraf de egner sig godt til spædbørn. Pulveret kan godt indtages af lidt ældre børn. Dette blandes op med mælk, vand eller mad, og er derfor meget nemt for dine børn at få ned. De vil ikke engang vide at de indtager vitaminpiller børn. Til spædbørnene kan pulveret også blandes op med modermælkens, eller du kan strø lidt på brystvorten.