Den nye vægtvest fra Bodylab er en slidstærk vest, der hjælper dig med at få en mere effektiv træning. Den ekstra vægt er nemlig både med til at gøre styrketræningen og løbeturen hårdere. Vesten er nem at tilpasse til din krop, da den spændes med velcrospænder.

En vægtvest er en vest, der hjælper dig med at få ekstra meget ud af din træning. Det er lige meget, om du godt kan lide at løbe eller styrketræne. Den ekstra vægt gør træningen mere krævende, og du kan dermed komme i form og opbygge muskelmasse hurtigere.

Bodylab står for at producere nogle af de mest slidstærke og holdbare veste på markedet. Deres veste er meget nemme for dig at justere, så de sidder perfekt på din krop – også selvom du taber dig eller går en størrelse op, fordi du får flere muskler.

Dyrker du træning, hvor du gerne vil have vesten på til nogle træningssæt, men ikke til andre, vil det ligeledes være nemt for dig at bruge vesten. Du spænder bare velcrospænderne i siderne op og tager vesten over hovedet, når du ikke vil have den på mere. Du kan se den her hos Bodylab.dk.

Bodylab vægtvest giver god balance

Bodylabs nye vægtvest har vægt både foran og bagpå, hvilket er med til at give dig en god balance. Havde du kun vægten på maven, ville det gøre det langt sværere for dig at udføre dine øvelser korrekt.

Både når du løber en tur, og når du bruger vesten i forbindelse med styrketræning, kan du altså være sikker på, at vægten kun gør øvelserne sværere, fordi den tilføjer ekstra kilo – ikke fordi den påvirker din holdning.

Kan tilpasses til alle kropsstørrelser

Vægtvesten kommer ikke i bestemte størrelser. Den bliver spændt med velcroremme, hvilket gør det muligt for dig at bruge den, lige meget hvilken størrelse du er. Det er en kæmpe fordel for dig. Hvis du går en størrelse op eller ned, kan du stadig bruge vesten.

Derudover betyder det også, at du faktisk har mulighed for at dele vesten med en anden. Det kan for eksempel være din kæreste eller roommate – hvis I da ikke har noget imod at træne i en vest, der lugter af den andens sved.

Vest med stor holdbarhed

Når du går med en vægtvest, vil du helt sikkert få nogle mistænksomme blikke. Det vil ofte være fra folk, der tror, at du går med en skudsikker vest. Det er vesten dog på ingen måde, men det kraftige dacronstof, som vesten er fremstillet i, kan godt lede tankerne hen på en skudsikker vest.

For dig betyder stoffet dog bare, at vesten er ekstremt holdbar og slidstærk. Du kan dermed bruge den hver dag, uden at den vil blive nævneværdigt slidt af det.

En vægtvest fra Bodylab er altså et virkelig effektivt supplement til din træning. Den er utroligt nem for dig at bruge, og du kan benytte den i forbindelse med mange forskellige former for træning. Vil du have mere ud af din træning, bør du derfor kigge nærmere på den allerede i dag.