Vælg en side

Noget af det vigtigste ved at man træner sin krop, handler om at udforske grænserne. Med træning skal man udvikle sig, sætte mål og komme over disse mål. Dette gælder sådan set alle former for træning.

Svømmer du normalt 40 baner, så prøv at sig 45 eller 50. Plejer du at cykle en time i femte gear, så øg modstanden op til syvende eller kør halvanden time i stedet. Det samme til fitness. Hvis du har løftet 40 kilo i en længere periode, så giv den noget ekstra.

Udvikling eller vedligeholdelse?

Spørgsmålet handler nemlig om hvorvidt du træner for at træne. Træning handling om at du udvikler dig og får udfordret dig selv. På sigt vil kroppen være for vant til den givende udfordring og langsomt går træningen hen og bliver ren vedligeholdelse.

Vedligeholdelse er godt for kroppen, men man begynder at miste de succesoplevelser man oprindeligt satte sig for da man begyndte sin træning.

Man skal derfor spørge sig selv om man vil træne eller blot holde sin form ved lige. Ønsker man netop at træne, så kan man sætte sig nogle hårde mål, der kræver en stille udvikling hvor man øger modstand eller mængden.

Med målet sat kan man lægge en gevinst indunder. Du har ikke blot arbejdet dig op til et nyt niveau, men du har også arbejdet hårdt for at købe et eller andet.

Gode gevinster ved hårdere træning

Heldigvis findes der et hav af potentielle gaver man kan give sig selv. Dog skal man også tænke praktisk når man gør det. Jo mere du træner, desto mere slider du også dit træningstøj. Hvis du er en habil løber, så er der intet i vejen for at du går ind og køber et par nye løbesko på billigsport24.dk.

Billigsport24 har generelt masser af gode vare, både til de som vil begynde med lidt mild træning, og dem som vil belønne sig selv efter at have opnået et mål. Ved at gå til forhandlere som repræsenterer en større gruppe af sportsgrene, kan man også få udvidet sin træningshorisont.

Du har måske været vant til at løbe eller vægtløftning, men ser pludselig et godt tilbud på svømmegrej og udstyr.

Måske føler du at din krop er rimelig veltrænet, men ved udøve flere forskellige slags sport så vil du lære kroppen reagerer på ny træning. Hermed mærker du ny udfordring og kan sætte dig nye mål deri.