Vælg en side

Går du meget op i din træning, så er det ikke kun øvelser, gentagelser, mv. der har betydning for din krop.

Restituering er mindst lige så vigtigt, for at øge ens muskelmasse og komme i dit livs form. 

Og i kraft af muskelrestitution er lige så vigtig som selve træningen, så er det selvfølgelig også interessant, at se på hvordan man kan restituere hurtigst muligt efter en træning.

Med en hurtig restituering så kan du hurtigere komme i gang med, at træne samme muskelgruppe igen, og på den måde få større muskelmasse og komme i form hurtigere.  

Der findes en del produkter der kan være med til at give en hurtigere muskelrestitution, og vi vil nævne de mest anvendte i dette indlæg. 

 

Massagepistol

Massagepistolen er nok det mest populære produkt, når vi snakker hurtigere muskelrestitution, da den er yderst effektiv og kan give en dybdegående massage. 

En massagepistol kan give op til 3400 slag i minuttet, som er med til at give en dybdegående massage der løsner selv de værste myoser.

Disse mange slag man får fra en massagepistol, er også kendt som vibrationsterapi, som sætter gang i blodcirkulation hos brugeren.

En bedre blodcirkulation giver bedre og hurtigere muskelrestitution, så en massagepistol er fremragende til at opnå en hurtige muskelrestitution efter en hård træning. 

 

Spabad

Spa har i mange år været anvendt til hurtigere muskelrestitution efter en hård og intens træning.

Desværre er et traditionelt spabad dyrt, og det er kun de færreste der har råd til et traditionelt spabad. 

Heldigvis er der kommet flere oppustelige spa på markedet, som er langt billigere end de traditionelle spabade, og den normale dansker kan derfor nemmere erhverve sig sådan et spabad. 

Spabad sætter gang i blodcirkulation med de indbygget massagestråler, som giver kroppen en dejlig behagelig massage. 

Derudover er et spabad også typisk over 38 grader, hvilket også giver øget blodcirkulation. 

 

Massagestol

Massagestolen har været på markedet i mange år efterhånden, og har hidtil været brugt af hoteller, lufthavne, storcenter, mv. 

Den har næsten kun været forbeholdt disse steder, da den har været alt for dyr til de private forbruger.

Men det er heldigvis fortid, og du kan nu få en fornuftig massagestol til 6000 kr. og opefter. 

En massagestol kan give en fuldkropsmassage, som også sætter gang i blodcirkulation, og derudover er det en yderst behagelig massage du får i en massagestol. 

Langt de fleste massagestole har indbygget varme, hvilket også giver en forbedring i blodcirkulationen.